loader

Hírek

Rajz- és versíró pályázat

Foto

Rajz- és versíró pályázat

Rajz- és versíró pályázat
 
Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napok ebben az évben 28. alkalommal kerül megrendezésre szeptember 23-25. között.
Mint a korábbi években is, szeretettel várjuk az óvodásokat és az iskolásokat, számukra a belépés ingyenes.
Az elmúlt években az óvodások, alsós és felsős tanulók részére rajzpályázatot, az alsós és felsős tanulók számára versíró pályázatot hirdettünk. Kategóriánként 1-3. helyezést díjazunk, a díjazott képek és versek egy évig, a következő kiállításig, megtekinthetőek a honlapunkon.
A nagy érdeklődésre való tekintettel, változatlan feltételekkel 2021. évre is várjuk a gyermekek rajzait és verseit. A rajzverseny témája: „Állati élmények”, a versíró pályázat témája: „Tisztelet az állatoknak”. A műveken kérjük feltüntetni a gyermek nevét, osztályát, az iskola nevét és címét, esetleg telefonos elérhetőséget. A kiállítással kapcsolatos témafeldolgozások előnyben részesülnek.

A műveket a kiállítás kezdetétől szeptember 25. szombat 10 óráig lehet leadni az „Állati jó játszópark” sátrában.

Az eredményhirdetés ezen a napon, szombaton 15:30-kor lesz a játszópark sátra előtt.

A művek az eredményhirdetés után a sátornál, illetve a kiállítás utáni héten a Hód-Mezőgazda Zrt controlling osztályán, Hódmezővásárhely Aranyág kert 71. szám alatt átvehetők. Az át nem vett munkákat postázni nem áll módunkban, azokat tárolni nem tudjuk.
 
A pályázatokkal kapcsolatos kérdéssel tájékoztatást ad: Asztalos Sándor
Elérhetősége:
tel.: 30/743-83-19
e-mail: asztalos.sandor@hodmgrt.hu