loader

Hírek

Rajz- és versírópályázat, sakk szimultán

Rajz- és versírópályázat, sakk szimultán

Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napok 25. alkalommal kerül megrendezésre május 10-12. között.

Mint a korábbi években is, szeretettel várjuk az óvodásokat és az iskolásokat, számukra a belépés ingyenes.

Az elmúlt években az óvodások, alsós és felsős tanulók között rajzpályázatot hirdettünk meg, amelynek témája: „Állati jó kiállítás” volt.
Kategóriánként 1-3. helyezést díjaztunk. A díjazott képek egy évig, a következő kiállításig, megtekinthetőek a honlapunkon.
A 2017. évi győztesek munkáit még láthatják a következő linken:

 http://www.allattenyesztesinapok.hu/hu/kepgaleria/rajzpalyazat-2017

Továbbá az alsós és felsős tanulók számára versíró pályázatot hirdettünk, „Szeretem az állatokat” címmel. Ezek is a fenti honlapon láthatóak.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, változatlan feltételekkel 2018. évre is várjuk a gyermekek rajzait és verseit, amelyeken kérjük feltüntetni a gyermek nevét, osztályát, az iskola nevét és címét, esetleg telefonelérhetőséget.
A kiállítással kapcsolatos témafeldolgozások előnyben részesülnek.

A műveket a kiállítás kezdetétől május 12. szombat 10 óráig lehet leadni az „Állati jó játszópark” sátrában.

Az eredményhirdetés ezen a napon 15:30-kor lesz a játszópark sátra előtt.

A művek az eredményhirdetés után a sátornál, illetve a kiállítás utáni héten a Hód-Mezőgazda Zrt controlling osztályán, Hódmezővásárhely Serháztér u. 2. szám alatt átvehetők. Az át nem vett munkákat postázni nem áll módunkban, azokat tárolni nem tudjuk.


ÚJDONSÁG AZ ÁLLATI JÓ JÁTSZÓPARKBAN:

SZOMBATON 10:00-12:30 Sakk szimultán Jeszenszky József mesterjelölt sakkozóval

Szimultán: egy időben, egyszerre több sakktáblán történő játék.

József már több világbajnokságon és világeseményen csillogtatta meg tudását, emellett már több mint 2000 szimultán játszmát játszott. Szimultánban a csúcsa Pécsett, a Paulus Café dísztermében volt, ahol 51 táblán játszott egyszerre a résztvevőkkel. Jelenleg kedves párjával és 2 éves kisfiával él, Pécsett. 

Elsősorban a sakkozni tudó gyerekeket várjuk, a Kiállításunk „G” szektorában, a játszóház területén, amennyiben marad szabad asztal a felnőttek közül is bárki beülhet játszani.

Gyertek, győzzétek le Józsefet! Aki legalább döntetlen eredményt el tud érni, az már csokit kap!!!!

Jelentkezni lehet a helyszínen, illetve aki nagyon szeretne játszani és nem akar lemaradni, az adja le részvételét az asztalos.sandor@hodmgrt.hu  e-mailen.