loader

Ágazatok

Juh tenyésztésA Hód-Mezőgazda Zrt-nél 2017 februárjában indítottuk el a Juh Üzletágat, melynek fő szolgáltatásai a bárányfelvásárlás, báránytáp értékesítés és szaktanácsadás.
A bárányfelvásárlásnál célunk, hogy partnerinknek a legjobb árat fizessük a minőségi bárányaik után. Célunk többek között az is hogy partnereinkkel olyan szakmai együttműködést alakítsunk ki, amely során a piaci igényeknek megfelelő versenyképes árut, (terméket, állatotokat) tudunk vevőink felé kínálni.
Folyamatos kapcsolattartás során adunk tájékoztatást a piaci helyzetről, az értékesítési lehetőségekről ügyfeleinknek. Felvásárlásunk az ünnepi szezonokon kívül is folyamatosan megoldott. Felvásárláskor a mérlegelés, bárányok súlykategóriákba sorolása minden esetben pontos és világosan levezettet az eladó számára. A kialkudott árakat és a fizetési határidőket mindig pontosan betartjuk. Minden tekintetben a korrekt, hosszú távú szakmai együttműködés a célunk.
Felvásárlóink a hét minden napján elérhetőek, tájékoztatást adnak a piacról, a heti árak alakulásáról, szállítási lehetőségekről. A hiteles mérési lehetőséggel rendelkező juhászati  telepekről helyben vásároljuk fel a bárányokat. Az export minőségű bárányokon kívül a legelős, soványabb egyedeket is fel tudjuk vásárolni hizlaló telepeinkre, ahol ezeket saját gyártású báránytáppal hizlaljuk nagy súlyra.
A HÓDMIX báránytáp telepeinken és a jelenlegi partnereinknél is már bizonyította a gazdaságos, eredményes hizlalást. Beltartalmi értékei, ár-érték aránya, mutatói tekintetében versenyképes a piacon. A bárányok szívesen fogyasztják, folyamatosan kiváló, magas minősége biztosítja az egészséges szervezet súlygyarapodását.
Báránytápjainkat telephelyükre leszállított árakon kínáljuk partnerinknek.
Takarmányozási, hízlalási, egyedi tápok gyártásával kapcsolatos kérdésekkel keressék szakképzett, gyakorlati ismeretekkel is rendelkező kollegáinkat ez alábbi elérhetőségeken:

Kovács Imre juhüzletág igazgató
mobil: +36 30 536 1714
e-mail: Kovacs.imre@hodmgrt.hu

Szarvas Tamás bárányfelvásárló munkatárs
mobil: +36 30 845 2335
e-mail: Szarvas.tamas@hodmgrt.hu

Csáki József bárányfelvásárló munkatárs
mobil: +36 30 7438-335
e-mail: csaki.jozsef@hodmgrt.hu

Jávor Bence bárányfelvásárló munkatárs
mobil: +36 30 678-7968
e-mail: javor.bence@hodmgrt.hu