loader

Állattenyésztési és mezőgazda napok

Térkép

Tisztelt Látogatók!

Működik a hómezővásárhelyi északi valamint a keleti elkerülő út, így a kiállítási terület megközelítése sokkal egyszerűbb, nem kell bejönni a városba.
Megközelítés
Budapest- Szeged felől a 205-ös km-szelvénynél kell felhajtani a Békéscsaba felé vivő 47-es elkerülő útra. Végig Békéscsaba felé haladunk és a 194-es km- szelvénynél kanyarodunk le Hódmezővásárhely-Kelet felé és a 195-ös km-nél már a kiállítást találjuk. 
 
 
KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK
 
Tömegközlekedés
 
A Tram-Train -nel a Kálvin János téri megállóig lehet eljutni, onnan kb. 30 perces séta a kiállítási területig egyenesen végig a Kutasi úton.
Helyközi buszjáratok: Csütörtökön, pénteken és szombaton keresse a helyközi buszjáratok menetrendjét az interneten, Szeged-Szentes-Makó-Hódmezővásárhely-Orosháza-Békéscsaba útvonalakon.  Hódmezővásárhelyen a Téglagyári megállónál kell leszállni a Simonyi utca sarkánál a Szeged-Hódmezővásárhely- Székkutas-Orosháza felé vivő buszokról, vagy az ATEV megállótól visszafelé sétálva közelebb van a kiállítási terület.
 
Városnéző kisvonat csütörtök-péntek-szombati napokon
Csütörtökön és pénteken előre egyeztetett csoportos járatok indulnak Hódmezővásárhely egyes pontjairól a kiállítási területig és vissza gumikerekű városnéző dízeles kisvonattal.  A kisvonat csütörtök-pénteki megrendeléséhez előzetesen egyeztetés szükséges! Telefonos megrendelés csoportok részére 20/413-1473. Gyermekcsoportok részére kedvezményes áron!  Csütörtökön és pénteken a kisvonat menetrendszerűen nem közlekedik! Telefonos megrendelés csoportok részére 20/413-1473
Szombaton reggel 9 órakor indul az első kisvonat járat menetrendszerűen!
Útvonal: Hősök tere (Népkert buszmegálló) -Kálvin János tér (Zsinagóga buszmegállója) és Kiállítási terület, azaz Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrum és vissza.
Indulás: Minden óra egészkor a Hősök tere Népkert megállóból 9 órától 17 óráig.
Visszafelé a kiállítási területről ugyanezen az útvonalon minden óra 30-kor: 9.30-tól -17.30 óráig indul vissza a kisvonat a városba.  
Szombaton egy út 1000 Ft/fő, 3 év alatti gyermekek részére ingyenes!
A köztes autóbuszmegállókban nem áll meg. 


 
 
Pdf letöltés:

Állatkiállítás térkép 2023
B szektor 2023
G szektor 2023
I. csarnok 2023
II. csarnok 2023
III. csarnok 2023
Térkép