loader

Hírek

rajzpalyazat2023

Foto

rajzpalyazat2023

Rajzpályázat


Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napokat ebben az évben 30. alkalommal rendezzük meg 2023. május 4-6. között.

Nagy szeretettel várjuk az óvodásokat és az iskolásokat. Sajnos a korábbi ingyenességet már nem tudjuk fenntartani, 6 éves kortól 1 000 Ft/fő a belépési díj, azonban online vásárlás esetén (https://www.ticketportal.hu/event/XXX-Alfoldi-Allattenyesztesi-es-Mezogazda-Napok) ez 750 Ft-ra csökken.

Már hagyomány, hogy az óvodások, alsós és felsős tanulók részére rajzpályázatot hirdetünk. Kategóriánként 3 munkát díjazunk, a beadott művek számától függően különdíjakat is odaítél a zsűri. A díjazott képek egy évig, a következő kiállításig, megtekinthetőek a honlapunkon, amelynek elérhetősége:www.hodmezogazda.hu/kepgaleria.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, változatlan feltételekkel 2023. évre is várjuk a gyermekek rajzait. A rajzverseny témája minden kategóriában: „Rajzolj az állatokért” Hogyan változott az ember és az állat kapcsolata az utóbbi 30 év alatt? A műveken kérjük feltüntetni a gyermek nevét, osztályát, az iskola nevét és címét, esetleg telefonos elérhetőséget. A kiállítással kapcsolatos témafeldolgozások előnyben részesülnek.

A műveket a kiállítás kezdetétől május 6-án, szombat 10 óráig lehet leadni az „Állati jó játszópark” sátrában.

Az eredményhirdetés a szombati zárónapon 15:30-kor lesz a játszópark sátra előtt.
A művek az eredményhirdetés után a sátornál, illetve a kiállítás utáni héten a Hód-Mezőgazda Zrt controlling osztályán, Hódmezővásárhely Aranyág kert 71. szám alatt átvehetők. Az át nem vett munkákat postázni nem áll módunkban, azokat tárolni nem tudjuk.

Kérem a tisztelt Intézményvezető Asszonyt, hogy tájékoztassa kollégáit és a gyerekeket.

Célunk, hogy a gyermekek jobban megismerjék a mezőgazdaságot és közelebb kerüljenek az állatokhoz.
 
A pályázatokkal kapcsolatos kérdéssel tájékoztatást ad: Asztalos Sándor
Elérhetősége:
      tel.: 30/743-83-19
      e-mail: asztalos.sandor@hodmgrt.hu