loader

Hírek

Közlekedés 2018

Közlekedés 2018

Tisztelt Látogatók!

Megnyílt a hódmezővásárhelyi északi elkerülő út, így a kiállítási terület megközelítése sokkal egyszerűbb, nem kell bejönni a városba. Feltétlenül az elkerülő utakat használják, mert Hódmezővásárhely városában a TramTrain építkezés miatt kaotikus a közlekedés.

Megközelítés

(Forrás: Google)

 

Budapest- Szeged felől a 205-ös km-szelvénynél kell felhajtani a Békéscsaba felé vivő 47-es elkerülő útra. Végig Békéscsaba felé haladunk és a 194-es km- szelvénynél kanyarodunk le Hódmezővásárhely-Kelet felé és a 195-ös km-nél már a kiállítást találjuk.

 

Szolnok-Szentes felől a 48-as km-szelvénynél kell felmenni a körforgalomba és a második körforgalomnál kell tovább Békéscsaba felé haladni. a 47-es főúton. A 194-es km-szelvénynél kell Hódmezővásárhely –Kelet felé lekanyarodni és a 195-ös km-nél már a kiállítást találjuk.

 

Orosháza-Gyopárosfürdő felől jövet is a 194-es km-szelvénynél kell Hódmezővásárhely-Kelet felé kanyarodni és a 195-ös km-szelvénynél már a kiállítást találjuk.

 

 

 

KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK

 

Tömegközlekedés

 

A Tram-Train építkezések miatt abban az időpontban érvényes forgalom elterelés szerint módosulhat az útvonal!


Városnéző kisvonat csütörtök-péntek-szombati napokon

Csütörtökön és pénteken Hódmezővásárhely egyes pontjairól a kiállítási területig és vissza gumikerekű városnéző dízeles kisvonat szállítja az érdeklődőket. Kisvonat megrendeléséhez előzetesen egyeztetés szükséges! Csütörtök- pénteken a csoportok részére az oda-vissza út 30 000 Ft max. 56 fő részére.

Szombaton csoportok szállításán kívül menetrendszerűen közlekedik a Kisvonat. Útvonal: Nagyállomás - Hód-Mezõgazda Zrt. Kiállítási Centrum és vissza. Indulás: Minden óra 30 perckor: 8.30-17.30-ig, visszafelé: minden óra egészkor: 9-18-ig. 

Szombaton egy út 300Ft/fő, oda-vissza 600Ft, 3 év alatti gyermekek részére ingyenes!

Telefonos megrendelés csoportok részére 30/978-8316