loader

Integráció

INTEGRÁCIÓ

A Hód-Mezőgazda Zrt. szerteágazó gazdálkodásának új elemeként jelent meg 2006-tól az integrációs tevékenység, melynek keretében a termelőkkel kialakítandó kölcsönösen előnyös együttműködés révén megteremtjük az árpa, búza, napraforgó illetve a takarmánykukorica termelésének és értékesítésének feltételeit.

Integrációs tevékenységünk magába foglalja a szántóföldtől a piacig vezető úton a finanszírozást, a termeléshez szükséges inputanyagok biztosítását, valamint az értékesítés teljes folyamatát.

A Hód-Mezőgazda Zrt. tevékenységének meghatározó elemévé tette az integrációs termeltetést. Ennek érdekében cégünk, mint integrátor korrekt, megfelelő árat és együttműködési feltételeket biztosít partnereinek, lehetőséget adva a termelés és értékesítés kockázatainak csökkentésére és saját, valamint partnereink piaci biztonságának növelésére.

Integrációs szolgáltatásaink magukban foglalják a termelésfinanszírozást - vetőmag, műtrágya, növényvédő szer biztosítása -, a termény betakarítása utáni elszámolást, valamint biztos és biztonságos terményfelvásárlást és értékesítést.

Hód-Mezőgazda Zrt. az integrált partnereinek készséggel nyújt felvilágosítást telefonon a 30/743-8321, 62/530-654, Fax: 62/530-655 számokon vagy a nagy.csaba@hodmgrt.hu e-mailen.