loader

ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK

Keresés

CARGILL TAKARMÁNY Zrt.

B szektor 406

Telefon: (36) 59/507-221, (36) 30/645-2604 Fax:
Weblap: www.purinatakarmany.co.hu, www.cargill.com Email: @
Tevékenység: A Cargill minden munkatársa azon dolgozik, hogy mindennapi munkánkkal sikeresebbé tehessük mindazokat, akiket tevékenységünk érint és gyarapítsuk a közösségeket és a világot, amelyben élünk. A világszínvonalú márkáinkkal, mint a Cargill, Purina és Provimi, takarmányozási megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtunk a hazai állattartók részére. A nagyüzemi szegmensben a baromfi-, tejelő-, sertés- és nyúlágazatban tevékenykedő partnereink számára nyújtunk, akár telepi körülményeikre szabott takarmányokat. A háztáji és kisüzemi körülmények között gazdálkodók esetében pedig minden haszonállatfaj igényeit ki tudjuk elégíteni széles termékpalettánkkal. A világszintű kutatási hátterünk lehetővé teszi számunkra, hogy mindig és minden körülmények között hatékony és innovatív takarmányokkal tudjunk megoldást nyújtani a vevőink számára és választ adni a dinamikusan változó környezetünk kihívásaira. Célunk, hogy együttműködésünknek köszönhetően minden partnerünk érezze azt a sikert, amelyet a Cargill név jelent.

CEVA-PHYLAXIA OLTÓANYAGTERMELŐ Zrt.

I. csarnok 115

Telefon: (36) 1/262-9505 Fax:
Weblap: www.ceva.hu Email: @
Tevékenység: A Ceva a világ jelenlegi 5. legjelentősebb állategészségügyi gyógyszergyártó vállalata, amely az elmúlt 10 évben folyamatosan kétszámjegyű növekedést felmutatva megduplázta teljesítményét. Az állatbetegségek folyamatos innovációra ösztönöznek bennünket, hogy sikeresen vívjuk meg a küzdelmet többek között olyan kórokkal, mint a madárinfluenza, a brucellózis vagy a Q-láz. 42 országban vannak leányvállalataink, 13 kutató-fejlesztő központunk, 21 gyártórészlegünk és több mint 3500 alkalmazottunk van világszerte. A Ceva-Phylaxia több mint 100 fős csapata mellett a Ceva Biomune illetőleg egy kisebb team Japánban dolgozik a jövő innovatív állategészségügyi megoldásain. A Ceva-Phylaxia a Ceva S.A. állatgyógyászati csoport kiemelkedő stratégiai bázisaként folytatja a vakcinák kutatását és előállítását, és termékei 95%-át olyan jelentős hústermelő országokba exportálja, mint Brazília, Thaiföld, Kína, Mexikó és Dél-Afrika. A hazai teljesítmény elismerése mellett a cég jövőképét is mutatja, hogy 2002 és 2016 között mintegy 50 millió € értékben történt beruházás a vakcina gyártó kapacitás növelése érdekében, legújabb üzemünk várhatóan 2017 második felében kezdi meg a termelést. A vállalat jelmondata („Együtt, az állategészségügyön túl”) kifejezi azt az elkötelezettséget, amelyet a globális állategészségügyi problémák népességre gyakorolt hatásának megoldása területén kifejtünk, akár egyes zoonotikus betegségek leküzdéséről (SOS: Stamping-out Sleeping sickness project), akár a minőségi élelmiszerellátás biztosításáról legyen szó.

CARMEUSE HUNGÁRIA KFT.

III. csarnok 325

Telefon: (36) 72/574-930 Fax: (36) 72/574-931
Weblap: www.carmeuse-agrarium.hu, www.talajmeszezes.hu Email: @
Tevékenység: Többet Mésszel! - talajmeszezés, istállóhigiénia, állati takarmányok mészkiegészítése - korszerűen!

CIB CSOPORT

III. csarnok 315

Telefon: (36) 40/242-242 Fax:
Weblap: www.cib.hu Email: @
Tevékenység: A CIB Bank Zrt. az Intesa Sanpaolo Csoport leányvállalata. Meghatározó anyabanki háttérrel és több mint 35 éves tapasztalattal univerzális hitelintézetként a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások teljes körét nyújtja, amelyet leányvállalatai (CIB Lízing, CIB Alkusz) termékei, konstrukciói egészítenek ki. A CIB Bank Zrt. országos lefedettséget jelentő fiókhálózatával áll rendelkezésére közel 450 ezer ügyfelének, miközben folyamatosan keresi az innovatív, ügyfeleire szabott megoldásokat. A CIB Bank Zrt. szolgáltatásai társas vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók, valamint lakossági ügyfelek számára egyaránt elérhetők. A bankfiókok mellett rendkívül sokféle elektronikus csatorna is az ügyfelek rendelkezésére áll pénzügyeik gyors és kényelmes intézéséhez, mint például a CIB Internet Bank, a CIB Bank mobilalkalmazás, a mobilCIB, vagy az eBroker információs és értékpapír-kereskedési rendszer.

CONCORDIA KÖZRAKTÁR KERESKEDELMI Zrt.

III. Csarnok 336

Telefon: (36) 1/456-3400 Fax: (36) 1/456-3406
Weblap: www.concordia.hu Email: @
Tevékenység: A Concordia Közraktár Zrt. tevékenysége a közraktári piacon több mint 20 éves múltra tekint vissza. A Társaság alapítása óta az alábbi szakterületeken végzi tevékenységét: a sajáttulajdonú, országos raktárbázist magába foglaló Sajáttelepi Üzletág, a minőségellenőrzést végző Gabona Control, a Művi Üzletág, valamint a Lombardhitelezés. A Concordia Zrt. létrehozta leányvállalatát, a Concordia Integrátor Kft.-t egyrészt azzal a céllal, hogy a termelők a termeléshez szükséges input anyagokat (vetőmag, műtrágya, növényvédőszer) megvásárolhassák a telepeinken, másrészt, hogy a megtermelt gabonák értékesítési csatornái bővítse. Partnereinknek továbbra is a következő szolgáltatásokat kínáljuk: gabonafélék és egyéb áruk raktározása, közraktározás saját és bérelt tárolókban, közraktári jegy kibocsátása, művi közraktározás, közraktári zálogkölcsönnyújtás (lombard hitel), raktárak, tárolók bérbeadása, minőségellenőrzés és vizsgálat, minőség tanúsítvány kiállítása, mérlegelés, áruk közúti, vasúti ki- és berakodása, uszály ki- és berakodás, gabonatisztítás, szárítás, árukezelés és tárolás, terménykereskedelem, termelési integráció. Mottónk: Az Ön üzleti sikere a mi sikerünk is.

CONT-ECO KERÍTÉSTECHNIKAI Kft.

D szektor 609

Telefon: (36) 94/325-672, (36) 30/913-9022, (36) 30/949-5969 Fax: (36) 94/325-672
Weblap: www.cont-eco.hu Email: @
Tevékenység: Elektromos és mechanikus kerítésrendszerek kivitelezése. Lacme villanypásztorok, Tornado kerítéstermékek forgalmazása.

Csurgainé Szloszjár Ildikó

Telefon: (36) 70/615-2773 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Légvár.

CREATON SOUZH-EAST EUROPE Kft.

B szektor 436

Telefon: (36) 30/500-9116 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Charolais Farm Kft.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Charolais Kft.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Csemete Kft.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Csürhés Tamás

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: