loader

ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK

Keresés

E-GÉP TÁR Kft.

G szektor 921

Cím: 2131 Göd Jókai M. u. 11.
Telefon: (36) 30/558-7646 Fax:
Weblap: http://www.egeptar.hu Email: @
Tevékenység: Multione derékcsuklós rakodók, Enorossi mezőgazdasági munkaeszközök, Cams kompakt rakodók és mini
kotrók, traktorok, adapterek, körmök, vágóélek, szűrők, gumik és alkatrészek forgalmazása.

EPF Kft.

II . Csarnok 226

Cím: 1074 Budapest Baross tér 14. I/2., Levélcím: 9013 Győr, Pf. 1246.
Telefon: (36) 30/722-0916 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: GMO mentes takarmányok előállításához használható takarmánykiegészítők gyártása, forgalmazása. Fehérje
emésztést javító, aminosav bomlást csökkentő, ammónia megkötő hatású takarmánykiegészítők gyártása, forgalmazása. Folyadéktakarmányok (melasz, glicerin, karbamid) gyártása, forgalmazása. Energiakiegészítők gyártása baromfiak és sertések részére. A takarmányokba bekevert zsírok és olajok emészthetőségét és felszívódását javító adalékanyag gyártása és forgalmazása. Porított glicerin, melasz gyártása és forgalmazása.

ERSTE BANK HUNGARY Zrt.

III. Csarnok 335

Cím: 1138 Budapest Népfürdő 24-26.
Telefon: (36) 1/298-0222 Fax:
Weblap: http://www.erstebank.hu Email: @
Tevékenység: Erste: Tanácsadóbank az agráriumban
Az Erste Bank Hungary (EBH) 1997 óta tagja az osztrák Erste Group-nak, amely 200 éve, első osztrák Takarékpénztárként 1819-ben jött létre. 1997 óta a nemzetközi Erste Csoport Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált, amely 7 országban (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország, Horvátország és Szerbia) közel 46 500 munkavállalójával 15,8 millió ügyfelet szolgál ki. Magyarországon az Erste Bank a három legnagyobb bank közé tartozik ügyfélszám, fiók- és ATM szám alapján. Országszerte 128 fiók, több mint 2000 kártyaelfogadó hely valamint 401 bankjegykiadó automatáján keresztül áll ügyfelei rendelkezésér. Az EBH évről-évre meghatározóbb szereplő a magyar mezőgazdaság és az élelmiszeripar finanszírozásában. Az univerzális bankként működő EBH kiemelt stratégiai területe az agrárium. E szerepkört a Bank igen komolyan veszi, amit folyamatos piaci bővülése is látványosan alátámaszt. Agrárpiaci munkájának támogatása érdekében hozta létre 2015-ben az Agrár Kompetencia Központot (AKK). E saját agrárszakmai műhely a hitelezési folyamat minden fázisában jelen van az akvizícióktól, a szakértői vélemények készítésén keresztül, a bírálati folyamatig, illetve fontos arculati elemként is funkcionál, szakértői a magyar agrárszakmai közélet fontos szereplői. Az AKK munkatársai honosították meg Magyarországon a középtávú agrárpiaci előrejelzéseket. Személyes jelenlétükön kívül, egyedi kiadványaikkal, cikkeikkel, interjúikkal, előadásaikkal az agrárium mindennapi életében is részt vesznek.
Az Erste Bank az agrárium minden pénzügyi igényére rendelkezik versenyképes megoldással. Legyen szó akár:
- számlavezetési szolgáltatásról,
- finanszírozásról (pl. NHP, Agrártámogatások előfinanszírozása, EXIM)
- tranzakciós szolgáltatásokról,
- lízing szolgáltatásokról,
- faktoringról vagy
- EU pályázati tanácsadásról.
Mindezek mellett az Erste Bank Hungary része kíván lenni az agrárium mindennapjainak szakmai, piaci oldalon is. Hozzáadott értéket teremtünk a versenyképes finanszírozás mellett a stratégiai tanácsadással is. Agrárszakértőink személyesen támogatják ügyfeleink döntéshozatalát agrárpiaci elemzésekkel, előrejelzésekkel, konzultációkkal. Amikor tehát Ön is az Erste Agro Megoldásait választja, egy nagy hagyományokkal rendelkező régiós bankkal, mint stratégiai partnerrel dolgozik együtt, aki érti az agrárium speciális gazdálkodási környezetét, és komoly erőforrásokat tart fenn annak érdekében, hogy Ön ne csak a múlt és a jelen, hanem a jövő élelmiszerpiain is megtalálja helyét, számítását. A központ vezetője, Fórián Zoltán és kollégái azon dolgoznak, hogy a megfelelően összeállított, innovatív szolgáltatáscsomagok révén az Erste neve a professzionális pénzügyi partner szinonimájává váljon az agrárágazatban.

Europart Hungária Kft.

B szektor 413

Cím: 1181 Budapest Besence u. 8.
Telefon: (36) 1/297-1820, (36) 30/377-6000 Fax:
Weblap: http://www.europart.net/hu Email: @
Tevékenység: EUROPART- Európa 1. számú kamion, félpótkocsi, transzporter és autóbusz alkatrész forgalmazója! Magyarországon
14 telephelyen állunk ügyfeleink rendelkezésére. A kínálatunkban több mint 400.000 féle alkatrész található.

Europharmavet Kft.

III. Csarnok 351

Cím: 1077 Budapest Rózsa u. 10-12.
Telefon: (36) 30/517-8169 Fax:
Weblap: http://www.europharmavet.hu Email: @
Tevékenység: Kiegészítő takarmányok gyártása, fejlesztése és kereskedelme. Shagya arab lovak tenyésztése, valamint külföldi cégek (Phytobiotics GmbH, PATENT CO) termékeinek magyarországi forgalmazása tartozik cégünk profiljába.