loader

ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK

Keresés

NAGISZ MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ Zrt.

I. csarnok 111

Telefon: (36) 54/525-512 Fax: (36) 54/525-555
Weblap: www.nagisz.hu Email: @
Tevékenység: A Nagisz Zrt. által integrált termelés felöleli a teljes mezőgazdasági vertikumot. Az ipari- és takarmánynövények termesztésétől, premix keverék-takarmánygyártás és értékesítés, állattenyésztés (sertés, tejhasznú szarvasmarha, pulyka, tyúk) és az élelmiszer feldolgozáson át az értékesítésig. Bemutatkozik: a tyúktenyésztés, pulykatenyésztés, a takarmányipari főágazat, és a sertéstartás technológiaértékesítés.

NATUR AGRO HUNGÁRIA Kft.

III. csarnok 321

Telefon: (36) 1/250-3415, (36) 20/374-3575 Fax:
Weblap: www.naturah.hu Email: @
Tevékenység: Az idén 15 éves Natur Agro Hungária Kft. talajon és lombon keresztüli növénytáplálással foglalkozik. Minden növényi kultúrához tudunk biztosítani komplett tápanyaggazdálkodási technológiát. Saját gyártással, kutatás-fejlesztéssel rendelkezünk, 20 tanácsadó kollégánkkal országos a lefedettségünk. Környezetbarát megoldásokkal, levélanalízisre és talajvizsgálatra alapozott, célzott tápanyag utánpótlási javaslatainkkal nyújtunk segítséget a gazdálkodóknak a maximális termésátlagaik elérésében, az okszerű növénytáplálásban. Technológiánk három eleme: 1.Natur Micro: szerves talajtrágya, talajkondícionáló, szárbontó (Innovációs termékdíj 2014 Bp.) 2. Natur Plasma: az első hazai gyártású, élőalgás biostimulátor lombtrágya tápelemekkel-hormonokkal 3. Natur Active: 13 tápelemes nagydózisú lombtrágya, makro-mezoés mikroelemekkel (Innovációs termékdíj 2015 Bp.) A Natur Micro talajkondícionáló-szárbontó, szerves talajtrágyánk az AKG-ban plussz pontot ér! A Bio gazdaságok számára a Natur Micro és a Natur Plasma engedélyezve van! Termékeink élelmezés egészségügyi várakozási ideje 0 nap! Célunk a folyamatos fejlődés, a gazdálkodók tapasztalatainak figyelembe vételével! Hisszük, hogy természetesen jövedelmezőbb! Információ: www.naturah.hu, facebook.com/naturagrohungaria, tel.: 06-1-250-3415

NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA

F szektor 801

Telefon: (36) 80/900-365 Fax:
Weblap: www.nak.hu Email: @
Tevékenység: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2013 márciusában jött létre – országos szinten egységesen szervezett, kötelező tagsághoz kötött köztestületként. A NAK legfontosabb feladata a hazai agrár- és élelmiszerszektor erősítése, a magyar termékek versenyképességének javítása itthon és a nemzetközi piacokon. A NAK vezető szerepet tölt be a nemzeti agrár- és élelmiszer stratégia alakításában és megvalósításában, továbbá a kormányzat első számú szakmai tárgyalópartnereként széles körű igazgatási és szolgáltatási közfeladatokat lát el. A NAK tevékenysége alapvetően több területen összpontosul. A tagok versenyképességének növelését gyakorlatorientált szolgáltatásokkal segíti, a vállalkozási környezet javítása érdekében lobbizik a kedvező agrárpolitikai döntésekért, valamint a magyar agrárium nemzetközi érdekvédelmével igyekszik jobb versenyfeltételeket teremteni a külpiacokon a magyar termékeknek. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 3 fő szektoron belül 15 szakmai osztályba rendezve tartja nyilván tagjait. A szakmai munka 6 mezőgazdasági, 6 élelmiszeripari valamint 3 vidékfejlesztési osztályban folyik. A NAK tevékenysége során az alapszolgáltatásai (ügyfélszolgálat, ágazati stratégiák kialakítása, együttműködés szakmaközi szervezetekkel, együttműködés határon túli gazdaszervezetekkel, szakmai egyeztetések szervezése, Etikai Bizottság működtetése, földbizottsági feladatok ellátása, jogsegélyszolgálat, jogszabályok véleményezése) mellett információszolgáltatást is nyújt; falugazdász hálózatot üzemeltet; földügyi-, vidékfejlesztési-, szakképzési- és élelmiszeripari referens hálózatot tart fenn. A NAK térítésmentes szolgáltatásként tagjainak online kalkulátorokat, online keresőket, területmérést, gazdálkodási naplót, biztosításközvetítést kínál, míg térítés ellenében a tápanyaggazdálkodási terv készítés, a pályázati tanácsadók hálózata, a felnőttképzés, a területmérés, valamint az energetikai audit, de akár kedvezményes telekommunikációs szolgáltatás is igénybe vehető.

NEMZETI ÉLELMISZERLÁNC-BIZTONSÁGI HIVATAL (NÉBIH)

H szektor 1005

Telefon: (36) 1/336-9000 Fax: (36) 1/336-9479
Weblap: www.nebih.gov.hu Email: @
Tevékenység: A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a Földművelésügyi Minisztérium háttérintézményeként országos hatáskörben felügyeli az élelmiszerlánc-biztonsági szabályok betartását, küzd az élelmiszerhamisítások és a feketegazdaság ellen. A hivatal küldetése az Élelmiszerlánc-biztonsági Stratégiában megfogalmazott célkitűzések megvalósítása, a magyar élelmiszerlánc-biztonság védelme és javítása a termőföldtől az asztalig. A hivatal fontosnak tartja, hogy a vásárló kiváló minőségű, biztonságos, lehetőleg hazai élelmiszerrel találkozzon. Ennek érdekében folymatosan fejleszti laborhálózatát, és bővíti szakemberei tudásbázisát. A hatósági intézkedések hatékonyságának javítása mellett a NÉBIH nagy figyelmet fordít az ellenőrzésekből, vizsgálatokból eredő információk gyűjtésére, feldolgozására és közérthető módon való kommunikálására.

NUSCIENCE HUNGARY Kft.

II. csarnok 214

Telefon: (36) 34/573-281, (36) 30/399-2530 Fax: (36) 34/573-282
Weblap: www.nusciencegroup.com Email: @
Tevékenység: A Nuscience Hungary Kft. mint premixek és koncentrátumok gyártásának specialistája, 27 éves magyarországi jelenlétével stabil szereplője a hazai takarmánypiacnak. Mint a nemzetközi hátterű, Royal Agrifirm Group leányvállalatainak egyike - cégpolitikájának megfelelően - partnerközpontú szemléletmódot képvisel és költséghatékony, hosszú távon fenntartható, megbízható telep specifikus megoldásokat biztosít vevői számára. A vállalat a megalakulását követő években csak kereskedelmi és takarmányforgalmazási tevékenységet végzett, akkor még Vitamex néven, majd magyarországi takarmánykeverőkkel kötött megállapodásai értelmében megrendelései nagy részét hazai forrásból fedezte, ellátva magyarországi és romániai partnereit premixekkel és takarmánykiegészítőkkel. A megrendelések folyamatos növekedésével már nehezen tudta fedezni vevői takarmányigényét, így 2012-ben akvizíció révén saját gyártóüzemet vásárolt Környén. A vállalat azóta nemcsak belső folyamatait tökéletesíti, de célzott, gyártásorientált beruházásaival, kibővült kereskedelmi csapatával hatékonyabb kiszolgálást biztosít partnerei számára. 2016-ban a Nuscience Hungary Kft. egyik fő beruházásaként új laboratóriumot épített a takarmánygyár területén, így téve hatékonyabbá a folyamatos monitoringot és a minőségellenőrzést is a napi termelési folyamatok során. Az új laboratórium 100m2-es szinteltolás nélküli területén a mérőeszközök és berendezések elhelyezése a legoptimálisabb módon történt, minimálisra csökkentve az épületen belüli időigényes helyváltoztatást. Az iroda és a központi analitikai laborrész mellett külön mintafogadó, mintaszárító és mikrobiológiai vizsgálatok elvégzésére alkalmas részleg is helyet kapott. A laboratórium teljes bútorzata is megújításra került, továbbá számos új mérőeszköz és berendezést is vásárolt a cég. Az új laboratórium a régi, megszokott megbízhatósággal folytatja analitikai és míkrobiológiai vizsgálatok végzését partnerei magas szinvonalú kiszolgálását tartva továbbra is működése fő szempontjaként. Társkiállító: Agrifirm Magyarország Zrt. 4183 Kaba, Daróczi major Telefon: (36) 54/461-110 Fax: (36) 54/523-033 Web: www. agrifirm.hu E-mail: info@agrifirm.hu Tevékenység: Az Európa-szerte, valamint Kínában, továbbá Dél-Amerikában, így Brazíliában és Uruguayban összesen 17 leányvállalattal bíró, holland tulajdonú Agrifirm cégcsoport kelet-közép-európai klaszteréhez tartozó takarmánygyártással és értékesítéssel foglalkozó leányvállalat vagyunk. A cégcsoport több mint 100 éves történelme során felhalmozott tapasztalat a tudás, a minőség és az innováció fontosságára tanít bennünket. A cégcsoport 2012-ben „Királyi elismerés” címben részesült (Royal predicate). Stratégiánk alapköve, hogy partnereink sikerében meghatározó szerepet játsszunk. Innovatív takarmánysorainkkal és professzionális szaktanácsadóinkkal segítünk partnereinknek a lehető legjobb eredmények elérésében. Mi vagyunk az „út a sikerhez”.

NAGY LÁSZLÓ

Telefon: (36) 30/976-0703 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Kecske- és juhsajtok.

Népművészeti Kosárfonó Bt.

Telefon: (36) 66/411-237, (36) 30/281-1392 Fax: (36) 66/411-237
Weblap: Email: @
Tevékenység: Vesszőből font kosarak, tárgyak, bútorok készítése, forgalmazása.

Nagyvázsonyi Mg. Kft.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Néma Kft.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

NPK Charolais Farm Kft.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Nyakas András

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Nagy Ferenc

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Nóniusz Lótenyésztő Országos Egyesület

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Nyúl Szakmaközi Szervezet és Terméktanács

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Nádudvari Bálint

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Nagy Andrásné

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Nagy István és Imre

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Németh György

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Németh Zoltán

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: