loader

ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK

Keresés

PANADDITÍV Kft.

I. csarnok 118

Telefon: (36) 23/886-940, (36) 30/976-7141 Fax: (36) 23/886-941
Weblap: www.panadditiv.hu, www.takarmanyadalekok.hu Email: @
Tevékenység: A több, mint 20 éves Panadditív Kft. teljes körű megoldásokat kínál az állattenyésztés és a takarmányozás különböző területén felmerülő problémákra! Az általunk forgalmazott termékek magas minőséget és kiváló ár-érték arányt képviselnek. Vállalatunk a legjobb takarmányadalék-gyártók vezető, hazai forgalmazója. Kiemelt partnerünk az AB Vista: Quantum Blue®- újgenerációs fitáz enzim, Econase XT® - NSP enzim, Vistacell élő élesztő, VistaPre-T szálastakarmány előkezelés. További forgalmazott termékeink a teljesség igénye nélkül: Sloten : magas minőségű zsír, fehérje és laktózforrás (Nuklospray és Nuklospray Yoghurt). INNOVAD: por és folyékony készítmények: savanyítók (Novibac, Novyrate, Novicid), penészgátlók (Novimold), toxinkötők (Escent), antioxidánsok (Novinox), pelletragasztó (Novipel), aromák-édesítők (Cibus, Mellis), KANTERS: itatásos réz és cink-kelátok, ivóvíz higiénia (Aqua-Clean). HYSOLV: intercid és Interkokask-hatékony fertőtlenítő és tisztítószerek. APC: porlasztva szárított vérplazma és hemoglobin. Továbbá színezők (GP Oro), egyéb fehérjekoncentrátumok. Idei újdonságunk a HYSOLV: intercid és Interkokask-hatékony fertőtlenítő és tisztítószerek. Kérjük, látogasson el honlapunkra, ahol termékeinkről bővebb információt talál: www.panadditiv.hu! Termékeink egy részét webshopunkban is megvásárolhatja: www. takarmanyadalekok.hu! Panadditív Kft. 20 éve a takarmányozásban: köszönjük Partnereinknek!

PANNONIA ETHANOL Zrt.

III. csarnok 335

Telefon: (36) 1/696-1500, (36) 30/582-2250 Fax: (36) 1/696-2250
Weblap: www.pannoniaethanol.hu Email: @
Tevékenység: A Pannonia Ethanol kukoricából bioetanolt és csúcsminőségű takarmányt gyárt, üzeme a Tolna megyei Dunaföldváron található. A 2015-ben lezárult kapacitásbővítés eredményeként évente egymillió tonna kukorica feldolgozására vált képessé, melyből csaknem 450 millió liter bioetanolt és 325 ezer tonna magas fehérjetartalmú száraz törkölyt (DDGS), illetve 10 ezer tonna kukoricaolajat állít elő. A kukoricafelvásárlás ill. beszállítási folyamat modern logisztikával és rugalmas időablakos rendszerben zajlik, melyet minimális várakozási idő, kiváló közúti, vasúti és vízi megközelítés fémjelez. A Pannonia Ethanol célja, hogy a gyártáshoz felhasznált kukorica minél nagyobb részét családi gazdálkodásoktól szerezze be, az egész évben folyamatos felvásárlás és a kedvező pénzügyi feltételek pedig biztos piacot teremtenek a termelők számára. A jelenleg elérhető DDGS különlegessége az, hogy minőségét rendkívül szigorúan ellenőrzik, így nemcsak az garantált, ami mára alapvetőnek tekinthető Magyarországon, hogy génmódosításoktól mentes kukoricából állítják elő, hanem az is, hogy az alapanyagként felhasznált kukorica antibiotikumoktól és hormonkezeléstől is mentes. A folyamatok monitorozása biztosítja a DDGS szemcséinek optimális méretét is, ami kiemelten fontos a takarmány keverési arányai, íze és szállítása szempontjából, a Pannonia Gold alkalmazásával így a takarmányozás tervezhető és biztonságos, ennek köszönhetően elterjedése általánossá kezd válni. A Pannonia Ethanol Európa legnagyobb bioetanol gyártójaként évi közel 500 millió euróval járul hozzá a magyar GDP-hez, nevéhez 2000 vidéki munkahely megteremtése és fenntartása fűződik.

PAP-AGRO KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.

G szektor 927

Telefon: (36) 53/552-283, (36) 20/5013-521 Fax: (36) 53/552-284
Weblap: www.pap-agro.eu Email: @
Tevékenység: Nagykőrösön a vásártér mellett találják meg a vevők a Pap-Agro Kft. telephelyét, ahol a közel 8000 m2-es területen kibővült gépparkkal várják az érdeklődőket. A géppark mellett folyamatosan bővülő alkatrészkínálattal, teljes szervizellátással rendelkezik a cég. Erőgépek: MTZ, Chery, Same. Rakodógépek: Dieci, Avant, Sunward. Hígtrágya, trágyakezelés: Doda hígtrágyakezelés és kijuttatás gépei. Pótkocsi: Fliegl, Farmtech, AP, Ursus. Munkagépek: Lemken, Er.Mo, Quivogne, Zanon, Komáromigép, Helti, Ferroflex, Sasform. Permetezők: Lemken, Kertitox, Forrásgépek, Quivogne. Szálastakarmány: Fella, Lely ,Faza. Szárítók: Hetech, Zaffrani. Öntözőgépek: Western körforgó- és lineár öntözőgépek, Forrás és Idrofoglia öntöződobok. Bioenergetikai üzletág: Irsa-Therm, Kavitációs kazán. Családias légkörben, baráti hangulatban várnak minden kedves érdeklődőt és vásárlót a cég dolgozói.

PAPPAS AUTÓ MAGYARORSZÁG Kft.

B szektor 419

Telefon: (36) 62/553-985, (36) 20/203-5737 Fax:
Weblap: www.pappas.hu Email: @
Tevékenység: Hivatalos gépjármű márkakereskedés és szerviz teljes körű ügyintézéssel.

PRO-FEED TAKARMÁNYOZÁSI KER. ÉS SZOLG. Kft.

II. csarnok 227

Telefon: (36) 28/541-031, (36) 28/541-038 Fax: (36) 28/541-035
Weblap: www.profeed.hu Email: @
Tevékenység: Cégünk közel 20 éve keresi az újszerű innovatív termékeket, szolgáltatásokat, új megoldásokhoz vezető utat-utakat: - Hidrolizált fehérjék: hatékony fehérje emésztés a növekedés kritikus szakaszaiban baromfiknál, és sertéseknél. - Redutox®:program a gazdasági állatok részére a mikotoxinok által okozott problémák megelőzésére,csökkentésére és kezelésére. - A DIAMOND V Original XP egy fermentációs termék, amely válogatott száraz és nedves gabona magvak összetevői valamint sütőélesztő (saccharomyces cerevisiae) felhasználásával és szárításával készül, amely folyamat során az egész fermentációs anyagot megszárítják, ügyelve az élesztő összetevők, B vitaminok és más fermentációs tápanyagok épségének megőrzésére. Hivatalos AAFCO besorolás 96.8 Az élesztő kultúra* egy szárított termék amely összetételében az élesztőt és azt a táptalajt tartalmazza amelyen az élesztő fejlődött. A szárítás olyan körülmények között történik, amelyben az élesztő megőrzi fermentációs képességét.( Elfogadva 1957) ( GRAS) élelmiszer és gyógyszerbiztonsági minősített termék.Több mint 300 bioaktív anyagot tartalmaz .Felhasználása: Tejelő tehenészetekben a laktáció első 70 napjában jelentősen növeli a szárazanyag felvételt. A laktáció további folyamán javítja a takarmány hasznosulást. Minden állatfaj és kategória takarmányozásában javítja a termelési, immunbiológiai, szaporodásbiológiai – ezáltal gazdaságossági mutatókat. Egyszerű, gyakorlatias felhasználás, gazdasági hatékonyság és biztos eredmények teszik a terméket széleskörűen hatékonnyá és elfogadottá világszerte. - Rumen magic: új koncepció a tejelő szarvasmarhák szárazanyag felvételének, és a bendő emésztési hatékonyságának fokozására. - A Culina cup line Szabadalmaztatott és bizonyított technológia amely meleg, folyékony tejpótlót és prestartert biztosit a malacoknak. - Antibiotikum kiváltás: újonnan összeállított, kipróbált koncepciónk a NANOSTOP; NANOCID termékek melyekkel hatékonyan csökkenthető a sertésnevelésben felhasznált antibiotikumok mennyisége. - Takarmánytartósítás és savanyítás: ProPhorce, ProSeed és ProMyr termékcsaládok , saját fejlesztésű technológiával és több éves tapasztalattal. - Új megközelítés a növényi stressz kezelésben Terra Sorb®, AminoQuelant® és Armurox® termékcsaládok. JELSZAVUNK: „BE GREAT BY INNOVATIONS!” Célunk további innovatív termékek és a meglévő termékcsoportok fejlesztése a vásárlók igényei szerint!

PURTECH Kft.

B szektor 409

Telefon: (36) 20/2035-151 Fax:
Weblap: www.purtech.hu Email: @
Tevékenység: Épületek utólagos szórt hő- és vízszigetelése poliuretán habbal.

Pigmix 2006 Kft

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Passa Ferenc

Telefon: (36) 20/926-9032 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Saját készítésű bőrdíszmű, Pipi tér traktoros pólók, kézműves ruhák

Pányi és Társa Bt.

Telefon: (36) 30/868-6879, (36) 62/245-651 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Zója cukrászda

Pápai Kézműves Kft.

Telefon: (36) 70/634-6627 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Natúr szappan, mosószóda, illóolaj

Polyák Sándor

Telefon: (36) 68/630-829, (36) 30/412-1762 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Mézeskalács, keleti csemege, aszalt gyümölcs

Pont 21 Kft.

Telefon: (36) 20/669-3100 Fax: (36) 20/669-3100
Weblap: Email: @
Tevékenység: Parázson sült kürtöskalács

Popovic s János

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Kalocsai hímzett ruhák és ékszer.

Pónik Bt.

Telefon: (36) 30/363-3776, (36) 36/434-887 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Gyermekek póni lovagoltatása.

Petőfi Mg. Szövetkezet

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Petrobelli Farm Kft.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Pusztavámi Tej Szövetkezet

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Papp Orsolya

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Pap Imre

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Pálhalmai Agrospeciál Kft

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Püspöki Zsolt

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Páll Levente

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Papp József Kft.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

PANOMÉDA Kft.

H szektor 1010

Telefon: (36) 30/371-5574 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

PICK SZEGED Zrt.

B szektor 410

Telefon: (36) 62/567-000 Fax:
Weblap: www.herz.hu Email: @
Tevékenység: A HERZ Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb húsipari márkája, mely több mint 130 év tapasztalatával készíti el minőségi és ízletes termékeit. A Herz Classic Téliszalámi 1888 óta készül ugyanazzal az eredeti, változatlan receptúrával. Élvezd az élet minden szeletét! Idén tavasszal a HERZ Food Truck tovább folytatja útját, hogy meghódítsa az aktív, társasági életet élő, igényes fiatalokat. Húsipari márkák közt elsőként eltérve a hagyományos marketing eszközök használatától készült el a HERZ Food Truck, mellyel idén is ellátogatunk a nagy hazai zenei fesztiválokra, kiállításokra. Minőségi alapanyokból készült izgalmas streetfood kínálattal várunk minden érdeklődőt a kiállítás területén a B 410-es standon!

PRÜFLAND Kft.

G szektor 933

Telefon: (36) 30/841-3101 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Pálhalmai Agrospeciál Kft.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Puszta 2013 Kft.

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: