loader

ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK

Keresés

PANADDITÍV Kft.

I. Csarnok 118

Cím: 2040 Budaörs Gyár u. 2/127.
Telefon: (36) 23/886-940, (36) 30/976-7141 Fax: (36) 23/886-941
Weblap: http://www.panadditiv.hu Email: @
Tevékenység: A több, mint 20 éves Panadditív Kft. teljes körű megoldásokat kínál az állattenyésztés és a takarmányozás
különböző területén felmerülő problémákra! Az általunk forgalmazott termékek magas minőséget és kiváló
ár-érték arányt képviselnek. Vállalatunk a legjobb takarmányadalék-gyártók vezető, hazai forgalmazója. Kiemelt
partnerünk az AB Vista: Quantum Blue®- újgenerációs fitáz enzim, Econase XT® - NSP enzim, Vistacell élő élesztő, VistaPre-T szálastakarmány előkezelés. További forgalmazott termékeink a teljesség igénye nélkül: Sloten : magas minőségű zsír, fehérje és laktózforrás (Nuklospray és Nuklospray Yoghurt). INNOVAD: por és folyékony készítmények: savanyítók (Novibac, Novyrate, Novicid), penészgátlók (Novimold), toxinkötők (Escent), antioxidánsok (Novinox), pelletragasztó (Novipel), aromák-édesítők (Cibus, Mellis), KANTERS: itatásos réz és cink-kelátok, ivóvíz higiénia (Aqua-Clean). HYSOLV: Intercid és Interkokask-hatékony fertőtlenítő és tisztítószerek. APC: porlasztva szárított vérplazma és hem oglobin. Továbbá színezők (GP Oro), fermentált fehérjekoncentrátumok (EP200, EP100). Figyelmébe ajánljuk az antibiotikum mentes takarmányozás lehetőségeit: Monomix és Monolaurin. Kérjük, látogasson el honlapunkra, ahol termékeinkről bővebb információt talál: www.panadditiv.hu! Termékeink egy részét webshopunkban is megvásárolhatja: www. takarmanyadalekok.hu!

Pannonia Bio Zrt.

III. Csarnok 336

Cím: 1051 Budapest Zrínyi u. 16. I/1., Levélcím: 7020 Dunaföldvár, Sas u. 7.
Telefon: (36) 1/696-1500, (36) 30/957-2195 Fax:
Weblap: http://www.pannoniabio.hu Email: @
Tevékenység: A Pannonia Bio biofinomítót üzemeltet Magyarországon, Tolna megyében. Az üzem világszínvonalú termelési eljárásokat alkalmaz és egyben új bioalapú technológiák fejlesztésének a műhelye. A termelés 2012-ben indult meg, mint bioetanol gyár. Azóta a finomító gyártókapacitása a kétszeresére növekedett és többféle terméket előállító üzemmé vált. Jelenleg táplálkozási, egészségügyi termékeket, biokémiai anyagokat és bioüzemanyagokat gyárt a fosszilis alapú anyagok és termékek alternatívájaként. Ez a biofinomító Európa legnagyobb etanolgyára, a világ egyik leghatékonyabb finomítója. Célja, hogy szerepet vállaljon az éghajlatváltozás hatásainak sökkentésében.
A Dunaföldváron található finomító üzem évente 1,1 millió tonna takarmánykukorica feldolgozásával 350 ezer tonna fehérjében gazdag takarmányt, 500 millió liter bioetanolt és 15 ezer tonna kukoricaolajat termel. Az állati takarmány előállítása növeli az élelmiszerbiztonságot Európában, míg a Pannonia Bio etanolja a benzinhez képest 70
százalékkal alacsonyabb üvegházhatást okozó gáz (ÜHG) kibocsátása révén védi a környezetet. A finomító ugyanakkor jelentős piacot teremt a Magyarországon termesztett takarmánykukorica számára, így a Pannonia Bio a magyar kukoricapiac kulcsfontosságú szereplője. A vállalat folyamatosan keresi a lehetőségeket a helyi partnereivel kiépített kapcsolatainak további erősítésére, évi közel 500 millió euróval járul hozzá a magyar GDP-hez, és több mint 2000 munkahely megtartását támogatja, főként a vidéki településeken. A Pannonia Bio a dublini székhelyű ír mezőgazdasági cég, a ClonBio Group Limited leányvállalata.

PAP-AGRO KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ Kft.

G szektor 935

Cím: 2750 Nagykőrös Alsójárás dűlő 1/a.
Telefon: (36) 53/552-283, (36) 20/5013-521 Fax: (36) 53/552-284
Weblap: http://www.pap-agro.eu Email: @
Tevékenység: Nagykőrösön a vásártér mellett találják meg a vevők a Pap-Agro Kft. telephelyét, ahol a közel 8000 m2-es
területen kibővült gépparkkal várják az érdeklődőket. A géppark mellett folyamatosan bővülő alkatrészkínálattal, teljes szervizellátással rendelkezik a cég. Erőgépek: MTZ, Chery, Same. Rakodógépek: Dieci, Avant, Sunward. Hígtrágya, trágyakezelés: Doda hígtrágyakezelés és kijuttatás gépei. Pótkocsi: Fliegl, Farmtech, AP, Ursus. Munkagépek: Lemken, Er.Mo, Quivogne, Zanon, Komáromigép, Helti, Ferroflex, Sasform. Permetezők: Lemken, Kertitox, Forrásgépek, Quivogne. Szálastakarmány: Fella, Lely ,Faza. Szárítók: Hetech, Zaffrani. Öntözőgépek: Western körforgó- és lineár öntözőgépek, Forrás és Idrofoglia öntöződobok. Bioenergetikai üzletág: Irsa-Therm, Kavitációs kazán. Családias légkörben, baráti hangulatban várnak minden kedves érdeklődőt és vásárlót a cég dolgozói.

PAPPAS AUTÓ MAGYARORSZÁG Kft.

B szektor 415

Cím: 1133 Budapest Kárpát u. 21.
Telefon: (36) 62/553-985, (36) 20/203-5737 Fax:
Weblap: http://www.pappas.hu Email: @
Tevékenység: Hivatalos gépjármű márkakereskedés és szerviz teljes körű ügyintézéssel.

Porsche Inter Auto Hungaria Kft.

B szektor 417

Cím: 6724 Szeged Sárosi u. 11.
Telefon: (36) 62/549-400, (36) 30/907-0177 Fax:
Weblap: http://www.porscheszeged.hu Email: @
Tevékenység: A Volkswagen Haszonjárművek két legfrissebb modelljét is elhozza a kiállításra. A megbízhatóságáról, innovatív
szemléletéről és magas minőségéről ismert márka bemutatja a gazdáknak legnagyobb és legújabb kisteherautóját,
a Craftert, valamint a 2018-ban az év pickup-jának választott, prémium kategóriás, mégis páratlanul férfias, erős és
állóképes, díjnyertes Amarokot. A hatalmas kapacitású és teherbírású Crafter kategóriája egyetlen járműve, amely első-, hátsó vagy összkerékhajtással is rendelhető, akár automata váltóval is. Kiváló ár-érték arányán tovább javít a tucatnyinál több, opcionális vezetőasszisztens-rendszer, a praktikus és komfortos megoldások egész sora, az erős és dinamikus, a legszigorúbb környezetvédelmi szabványoknak is megfelelő motorválaszték. A kategóriájában egyedi képességekkel bíró, megjelenésében letagadhatatlanul Volkswagen jegyeket hordozó Amarok azoknak a szívét fogja megdobogtatni, akik a minőségről, teljesítményről és stílusról akkor sem akarnak lemondani, amikor útjuk a határba, a földekre vezet. A férfias pick-up mindenekelőtt teljesítményével emelkedik ki a pick-up szürke tengeréből: az Amarok az egyetlen, amelynek motorválasztéka kizárólag 3.0 V6-os „erőművekből" áll, akár 258 LE teljesítményű kivitelben is megrendelhetjük. Az Amarok nem okoz csalódást a férfias autók kedvelőinek! A Porsche Szeged foglalkozik továbbá Volkswagen személyautó, Skoda, Audi valamint használt gépjárművek forgalmazásával is.

Presztízs Média

D szektor 612

Cím: 1045 Budapest Nyár u. 57. IV. em.9.
Telefon: (36) 70/635-0716, (36) 70/395-3267 Fax:
Weblap: http://www.presztizs.com Email: @
Tevékenység: Az Agro Presztízs magazinban a hagyományos, vidéki értékeket szeretnénk bemutatni, érdekes riportokkal,
interjúkkal, cégbemutatókkal, pr-anyagokkal. Nem egy sablonos mezőgazdaság kiadványt, hanem egy olvasmányos, érdekes magazint kívánunk eljuttatni olvasóinkhoz. Hírt adunk a mezőgazdasági innovációkról, a vetőmagtermesztéstől az agrárgépek legújabb modelljeiig, természetesen nem marad ki a biogazdálkodás, a gasztronómia, a borászat — különös tekintettel a történelmi magyar tájegységekre —, de országjáró turistaként is leteszteljük a falusi vendéglátást is. Bemutatjuk Magyarország legjelentősebb mezőgazdasági cégcsoportjait, emberközelbe hozzuk az üzletembereket. Mi már tudjuk, a vidék érték, azt szeretnénk, ha ezt mások is megtudnák!

PRO -FEED Takarmányozási Ker. és Szolg. Kft.

II . Csarnok 228

Cím: 2161 Csomád Kossuth L. u. 42.
Telefon: (36) 28/541-031, (36) 28/541-038 Fax: (36) 28/541-035
Weblap: http://www.profeed.hu Email: @
Tevékenység: Cégünk közel 20 éve keresi az újszerű innovatív termékeket, szolgáltatásokat, új megoldásokhoz vezető utat-utakat:
- Hidrolizált fehérjék: hatékony fehérje emésztés a növekedés kritikus szakaszaiban baromfiknál, és sertéseknél.
- Redutox®:program a gazdasági állatok részére a mikotoxinok által okozott problémák egelőzésére,csökkentésére és kezelésére.
- A DIAMOND V Original XP egy fermentációs termék, amely válogatott száraz és nedves gabona magvak összetevői
valamint sütőélesztő (saccharomyces cerevisiae) felhasználásával és szárításával készül, amely folyamat során az egész fermentációs anyagot megszárítják, ügyelve az élesztő összetevők, B vitaminok és más fermentációs tápanyagok épségének megőrzésére. Hivatalos AAFCO besorolás 96.8 Az élesztő kultúra* egy szárított termék, amely összetételében az élesztőt és azt a táptalajt tartalmazza, amelyen az élesztő fejlődött. A szárítás olyan körülmények között történik, amelyben az élesztő megőrzi fermentációs képességét. (Elfogadva 1957) (GRAS) élelmiszer és gyógyszerbiztonsági minősített termék. Több mint 300 bioaktív anyagot tartalmaz.Felhasználása:
Tejelő tehenészetekben a laktáció első 70 napjában jelentősen növeli a szárazanyag felvételt. A laktáció továbbifolyamán javítja a takarmány hasznosulást. Minden állatfaj és kategória takarmányozásában javítja a termelési, immunbiológiai, szaporodásbiológiai – ezáltal gazdaságossági mutatókat. Egyszerű, gyakorlatias felhasználás, gazdasági hatékonyság és biztos eredmények teszik a terméket széleskörűen hatékonnyá és elfogadottá világszerte. - Rumen magic: új koncepció a tejelő szarvasmarhák szárazanyag felvételének, és a bendő emésztési hatékonyságának fokozására. - A Culina cup line Szabadalmaztatott és bizonyított technológia amely meleg, folyékony tejpótlót és prestartert biztosit a malacoknak.
- Antibiotikum kiváltás: újonnan összeállított, kipróbált koncepciónk a NANOSTOP; NANOCID termékek, melyekkel
hatékonyan csökkenthető a sertésnevelésben felhasznált antibiotikumok mennyisége.
- Takarmánytartósítás és savanyítás: ProPhorce, ProSid és ProMyr termékcsaládok, saját fejlesztésű technológiával és
több éves tapasztalattal.
- Új megközelítés a növényi stressz kezelésben Terra Sorb®, AminoQuelant® és Armurox® termékcsaládok.
JELSZAVUNK: „BE GREAT BY INNOVATIONS!” Célunk további innovatív termékek és a meglévő termékcsoportok
fejlesztése a vásárlók igényei szerint!

PURTECH Kft.

B szektor 408

Cím: 7700 Mohács Arany J. u. 12/A. Levélcím: 7700 Mohács, Középmező u. 8.
Telefon: (36) 20/2035-151 Fax:
Weblap: http://www.purtech.hu Email: @
Tevékenység: Mezőgazdasági épületek utólagos szigetelése purhabbal.