loader

ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK

Keresés

UMWELT Kft.

G szektor 947

Telefon: (36) 20/252-5522 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

UNICOMP INFORMATIKAI Kft.

III. csrnok 342

Telefon: (36) 20/972-6943 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Az Unicomp Informatikai Kft. több éves fejlesztésének eredményeképpen a Grainpatrol rendszerünk ma már automatizálási lehetőségeket is rejt magában. Termékünk a betárolt gabona minőségének megőrzésében kínál forradalmian új megoldást. A GrainPatrol egy vezeték nélküli terménymonitorozó rendszer, amely alkalmas a betárolt terményhalomban a hőmérséklet mérésére. A GrainPatrol terménymonitorozó rendszer alapját képező, vezeték nélkül kommunikáló gabonaszondák a megnövelt hossznak és a rajtuk elhelyezhető akár 3 érzékelőnek köszönhetően mostantól még pontosabb információkkal segítik a gazdákat abban, hogy a betakarított termény minőségét távolról is folyamatosan felügyeljék.

UBM FEED Kft.

II. csarnok 215

Telefon: (36) 26/530-540, (36) 30/196-6989 Fax: (36) 26/530-541
Weblap: www.ubm.hu Email: @
Tevékenység: A 100% magyar tulajdonban lévő UBM Csoport hazánk legnagyobb takarmány alapanyag kereskedőcége és meghatározó takarmánygyártója. Három fő üzletága a fehérje kereskedelem, a gabona kereskedelem és a takarmány üzletág. Éves szinten több mint 1 millió tonna árut mozgatnak meg, a 3 üzletág évről évre fej-fej mellett halad és növekszik. Nagyjából egyenlő arányban járul hozzá a cégcsoport eredményéhez, ami óriási stabilitást és biztonságot ad. A portfolió folyamatosan bővül, a kereskedelem és gyártás mellett komplex szaktanácsadással is támogatják partnereink sikereit. A cég többek között a Hypor sertés genetikai termékek kizárólagos értékesítését látja el a magyar piacon. A több szakmai díjjal kitüntetett cégcsoport kiemelten foglalkozik az ágazat leginnovatívabb termékeinek forgalmazásával és a K+F területtel. Az UBM Csoport hosszú távú célja, hogy nem csak Magyarország vezető takarmánygyártója, fehérje kereskedője és az egyik meghatározó gabona kereskedője legyen, hanem szeretne kilépni – lassan, óvatosan, nagy körültekintéssel, de mégis határozottan – Románia, Szerbia, Szlovákia, és Horvátország felé is.

UNIPUR Kft.

III. csarnok 320

Telefon: (36) 30/573-8602 Fax:
Weblap: www.unipur.hu Email: @
Tevékenység: Szórt poliuretánhab szigetelés. Állattartó épületek, istállók, magtárak, silók, raktárak, lapostetős épületek hő- és vízszigeletése, páralecsapódások megszüntetése. Résmentes kialakítás, magasnyomású mosóval tisztítható felület. 10 év garancia.