loader

ÁLLATTENYÉSZTÉSI ÉS MEZŐGAZDA NAPOK

Keresés

VADÁSZATI KIÁLLÍTÁS

G szektor

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Együtt a vadgazdálkodás és a vadászat jövőjéért!

VALKON 2007 Kft.

G szektor 924

Telefon: (36) 76/579-008 Fax: (36) 76/579-009
Weblap: www.valkon.hu Email: @
Tevékenység: A Valkon 2007 Kft. mezőgazdasági gépek és alkatrészek kereskedelmével foglalkozik. Valtra traktorok, Challenger gumihevederes traktorok, Krone zöldsor gépei, Kramer rakodók, Hagie önjáró permetezők, Great-Plains talajművelők, Sola vetőgépek, Wheltow pótkocsik, Regent talajművelők, Seppi zúzók, Househam permetezők, Samsow, Kesla, Lucas, Reisch gépek forgalmazása.

VÁROSKERT GÉPIPARI ÉS KERESKEDELMI Kft.

G szektor 915

Telefon: (36) 23/532-800, (36) 70/622-4717 Fax: (36) 23/532-801
Weblap: www.varoskert.hu Email: @
Tevékenység: ISEKI mezőgazdasági kistraktorok első osztályú japán minőség a legmagasabb technikai színvonalon. Az ISEKI Agroline kiváló ár/érték arányú, magas minőségű és megbízható kistraktorokat kínál elsősorban talajművelési feladatokhoz. Természetesen a csatlakoztatható számos eszköznek köszönhetően a kompakt és fordulékony, összkerék meghajtású kistraktorok egész évben bevethetők kertészetekben, erdőgazdaságokban, lótenyésztő telepeken, stb. A közel 60 éves traktorgyártási múlttal rendelkező ISEKI gyártómű gépei japánban, a legszigorúbb minőségellenőrzési rendszer felügyelete alatt készülnek, a traktorok fő egységei (motor, váltó, hajtómű, stb.) és az adapterek zöme is saját fejlesztésű és gyártású. Az ISEKI erősségének azt tartja, hogy komplett rendszerként kínálja összeállításait, és minden feladathoz képes megfelelő teljesítményű, felszereltségű alapgépet és saját gyártásból származó eszközöket ajánlani. Az ISEKI Agroline kínálatában jelenleg 7 modell szerepel, 18 , 24, 27, 30, 37, 40, 55, 86 és 102 LE-s kivitelben. Mindegyik modell szabványos hátsó hárompont csatlakozással és TLT kihajtással rendelkezik, megtalálhatók közöttük hagyományos mechanikus és hidrosztatikus hajtású típusok is.

VERBIS Kft.

G szektor 914

Telefon: (36) 1/306-3770, (36) 30/732-5325 Fax: (36) 1/306-6133
Weblap: www.verbis.hu Email: @
Tevékenység: Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E szám alatt, 4000 m2-es telephelyünkön 1400 m2-es csarnoképületben 300 m2-es bemutatóteremmel, 250 m2-es szervizműhellyel, 600 m2-es raktárral, 250 m2-es irodával és oktatóteremmel várjuk ügyfeleinket. Nálunk megtalálja az állattenyésztésben, mezőgazdaságban, építőiparban, betontechnológiában, földmunkában, kertépítésben használt általános és célgépek szinte teljes spektrumát, és a hozzájuk tartozó alkatrészeket és kiegészítő adaptereket. Az állattartás számára kiállított gépeink: AVANT univerzális minirakodók, DIECI teleszkópos rakodók, EMZ generátorok, TSURUMI és KOSHIN zagy, félzagy és tisztavíz szivattyúk.

VITAFORT ELSŐ TAKARMÁNYGYÁRTÓ ÉS FORG. Zrt.

I. csarnok 129

Telefon: (36) 29/360-155, (36) 30/6839-249, (36) 30/269-4020 Fax: (36) 29/362-360
Weblap: www.vitafort.hu Email: @
Tevékenység: A Vitafort Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt. a magyar takarmánypiac piacvezető takarmányozási rendszere. Az ország szívében, Dabason, 11 hektáros telephelyen teljes takarmánygyártó vertikum, kiváló infrastruktúrával és nyomonkövethető takarmánybiztonsági garanciával kínál komplex tápláló megoldásokat minden haszonállat és korcsoport számára. Vitaminok, ásványi kiegészítők, premixek, koncentrátumok, tápszerek és keveréktakarmányok gyártása, értékesítése bel- és külföldön. Világszínvonalú takarmánygyártás, folyamatos, innovatív gyártmányfejlesztés és bővülő szolgáltatások az eredményes állattenyésztésért. Értéskesítési csapatunk telepre szabott egyedi megoldásokkal, a precíziós takarmányozás számos eszközével támogatják Partnereink gazdaságos termelését. Konstruktív szakmai együttműködés, hosszú távú partnerkapcsolat a gazdaságos állattenyésztésért. Takarmányozzunk együtt okosan!

VITFOSS HUNGÁRIA Kft.

E szektor 702

Telefon: (36) 30/797-2270 Fax:
Weblap: www.vitfoss.com Email: @
Tevékenység: A Vitfoss Hungaria Kft. a dániai Vitfoss magyarországi képviselete. A dán anyavállalat a több, mint 80 éves múltra visszatekintő Vilofoss csoport és a DLG Group tagja, amely Európa egyik legnagyobb premix gyártója és forgalmazója. A Vitfoss Hungaria Kft. rendkívül széles skálán kínál termékeket a sertés-, szarvasmarha-, és baromfitenyésztők számára, többek között premixeket, vitaminokat és ásványi anyagokat, trágyakezelő adalékokat, tejpótlókat, valamint higiénés termékeket. A termékek döntő többsége Dániában készül és magas minőségi elvárásoknak kell megfelelnie. Küldetésünk, hogy színvonalas termékeinket minél szélesebb körben megismertessük és megmutassuk partnereinknek hogyan lehet a lehető leghatékonyabban eredményeket elérni megfizethető árakon. Munkatársaink folyamatosan látogatják a velünk kapcsolatban álló telepeket, érthető szaktanácsadással segítik az ott folyó munkát, és igény esetén testreszabott receptúrákat készítenek. Minden egyes takarmány- összetevőt laboratóriumi vizsgálat előz meg, így a lehető leghatékonyabb naprakész receptekkel állunk a gazdák rendelkezésére.

V-N-V HŰTÉS-ÉS FEJÉSTECHNIKAI Kft.

H szektor 1003

Telefon: (36) 89/511-015, (36) 30/791-2149 Fax: (36) 89/511-015
Weblap: www.fejestechnika.hu Email: @
Tevékenység: A V-N-V Kft 1997-ben alakult, az állattenyésztés számára szükséges gépek és segédanyagok forgalmazása céljából. A fő profil a fejőgép, tőgynegyedenkénti fejés, ivarzás- és kérődzés megfigyelési és komplett telepirányítási rendszer és a legkorszerűbb tejhűtéstechnika értékesítése, szervizelése. Az általunk forgalmazott gépekhez és berendezésekhez folyamatos alkatrész ellátást biztosítunk. Forgalmazott berendezéseink az úgynevezett „LEGO-elven” alapulnak, mivel a későbbiek folyamán kiegészíthetők a termelést elősegítő és szolgáló berendezésekkel, pl. fejőgép fertőtlenítővel. A hűtőgépeken kívül tejtároló tartályokat is kínálunk. Ezen kívül forgalmazunk még tejkiosztó, itatóberendezéseket, villanypásztor rendszereket különböző kiegészítőkkel, marhakeféket, gumiszőnyegeket. A VN-V Kft. SCR Europa és a Milkline cég magyarországi kizárólagos képviselője.

Varga Ferenc

Telefon: (36) 30/9283-436 Fax:
Weblap: www.varpalovastanya.fw.hu Email: @
Tevékenység: Bőrdíszmű, lovasfelszerelés.

Varga Mónika

Telefon: (36) 30/954-7169 Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: Foltvarrott textíliák.

Vörös József

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Vad Andrea

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

VETASHOP

C szektor 504

Telefon: (36) 28/416-788 Fax:
Weblap: www.vetashop.hu Email: @
Tevékenység: VetaShop - Állattenyésztők és állattartók áruháza Termékeink 90%-ának kizárólagos forgalmazói vagyunk, melyeknek jelentős része magas minőségű, Nyugat-Európából származó, egyedi termék. Fő profilunk: háztáji állattartási eszközök, felszerelések, kis- és hobbi állat tartásához felszerelések, tápok, takarmányok, takarmánykiegészítők, lovas felszerelések, lovas eszközök, ló ápolószerek, takarmánykiegészítők, állategészségügyi és higiéniai felszerelések, szabadon forgalmazható gyógyhatású készítmények és antiparazitikumok.

Vadainé Györfi Mária

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység:

Veres István

Telefon: Fax:
Weblap: Email: @
Tevékenység: